Om Os

Om Søvilla Kro & Motel

Søvilla Kro og Motel er en hyggelig og traditionsrig kro fra 1929, som ligger ca. 5 km væk fra Køge centrum.  På Kroen har vi 21 værelser som kan lejes ud ved overnatninge

Vi tilbyder forskellige værelser alt afhængigt af behov. Vi har to typer værelser ved udlejning. Indenfor finder vi værelserne som er indrettet således, at der er to enkelt senge, et tv og en smule skabsplads. Til disse værelser er der tilknyttet fællesbad samt toilet. Hvis vi bevæger os ned af midtergangen og udenfor, finder vi her værelserne hvor der både er toilet samt bad. Som de andre værelser er der her også plads til to overnattende gæster, og der er også mulighed for at se tv. Der er desuden mulighed for at sidde udenfor og nyde vejret på vores små opstillede cafeborde samt stole. Ved overnatning på værelserne tilbydes der fri wi-fi, og man kan i vores reception finde et fælleskøleskab for de besøgende, der ønsker sig at benytte sig af dette.  

Udover de hyggelige soveomgivelser er Søvilla Kro & Motel tilknyttet en kinesisk restaurant som man er velkommen til at besøge. Her kan man finde spændende retter i buffeten som tilbyder kinesiske samt japanske retter, og en mongolian barbeque. Som overnattende gæst får man desuden 20% rabat på mad og drikkelse. Så tag familien eller vennerne i hånden, og kom ned og besøg os på Søvilla Kro & Motel, vi står klar til at tage imod jer med åbne arme.